RSS Flöde

Oh, man (O.C.-spoilers)

Oh, man.

När det är Prom Night och Seth lämnar George Lucas på restaurangen för Summer, som just blivit utnämnd till prom queen och förgäves väntar på sin prom king (Zack, som tagit Seths plats på restaurangen).

När Seth och Summer kysser varandra, och när Marissa står ensam utanför balen och Ryan möter henne där och Ryan frågar ”how was the prom?” och Marissa svarar ”You came just in time,” och de börjar dansa.

Och när Caleb, sittande vid poolkanten och – av en oklar anledning – tar sig för hjärtat och sjunker ner till poolens botten, Julie skriker till och dyker ner för att rädda honom.

Och när Sandy och Kirsten står i deras kök och diskuterar Kirstens alkoholproblem, och Julie ringer Sandy för att berätta att Caleb är död, och Kirsten, som nyligen skällt ut sin far mer än någonsin, tar vodkaflaskan och bara går och Sandy lämnas ensam kvar.

Och när Coldplays ”Fix You” spelar över scenerna som en hymnliknande, storslagen och samtidigt viskande, försiktig sorgesång och kärleksförklaring på en och samma gång.

Oh man, under de sista två avsnittsminuterna, då är jag glad att jag sitter ensam på mitt rum.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: