RSS Flöde

Jag tryckte på bromsen

Jo, hörrni. Det höll på att bli lite mycket där, gjorde det inte? Eller, ja, det vet kanske inte ni, men det höll nog på att bli det. Jag har aldrig gjort det förut, tryckt på bromsen. Har liksom aldrig behövt. Men nu, det är lite för mycket som står på spel den här gången, för att jag ska våga försöka. En snabb titt i kalendern gör att man ganska snabbt inser att, nej, det spricker nog. Så jag kommer gissningsvis inte att skriva någon d-uppsats till våren. Det känns oerhört skönt att det läggs på is. För, som ni vet, det är mycket nu.

Men nu. Nu har vi det här under kontroll.

Nu gör vi som alltid; nu gör vi det här så bra det bara går. Vi börjar imorgon, med Hallandsposten-intervju, sedan föreläsning med påföljande paperskrivning på kvällen och tisdagen. Sedan manusgenomgång på onsdag.  Inget sölande nu.

Annonser

»

 1. christinljungqvist

  Bara för att du bromsar, bevisar att du har de där spärrarna som skiljer de som pallar från de som inte pallar för trycket. Det är bra, det. Du kommer att vara en författare hela livet. Sen kommer du vara en massa annat också 🙂

  Svara
  • christoffercarlsson

   Aww, Christin. Shit, det där gjorde mig riktigt glad. Tack så mycket! Om ungefär två minuter lägger jag upp ett utdrag ur en av de fetaste låtarna någonsin. Det, du!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: