RSS Flöde

Inaktiv internetyta

Inaktiv internetyta är bland det tråkigaste och värsta som finns, sägs det. Och jo, visst är det väl så. Den här bloggen har under den senaste månaden definitivt glidit in i inaktivitet. Det har många orsaker. Jag har mycket att göra på jobbet, jag har mycket att göra vid sidan av, och jag arbetar på nästa bok – som, nu är det mer eller mindre bestämt, inte blir en trilogi utan istället en enda, längre bok. En historia smackad till gränsen. Det blir bättre så. Om jag bara kan få till den så blir den tightare, bättre berättad och – framförallt – billigare (ni behöver bara köpa en bok, inte tre) och ni behöver heller inte vänta lika länge på att få den stora finalen. Dessutom viger jag inte tre, fyra år av mitt liv åt en enda historia. Det är alltså, på alla sätt, bättre så här.

Bortsett från att jag inte bloggar så mycket, då. Jag är dock lite mer aktiv på Twitter, det är lättare, av någon anledning. Så om det är tyst här; kolla Twitter. Och vill ni mig nåt men inte använder Twitter, så kan ni alltid skriva en kommentar här eller, ni som har adressen, skicka ett mail.

Men! Bara för att jag skriver ett sånt här inlägg, kommer jag säker att bli mer aktiv i bloggen. Det är ju så det är, livet. Märkligt, säg?

Ta hand om er nu.

Annonser

»

  1. En mycket bra bok. Tyckte om Vincent på något vis, kanske det var bra att hans liv slutade så ”tragiskt” eller också var han lycklig med Maria och dom ville sluta så. Gratulerar ser fram emot nästa bok. Du kan väl skicka ett meddelande när du kommer till Borlänge så jag kan få boken signerad även den som min dotter Sara har köpt.

    Svara
  2. Jag tänkte att jag skulle skriva dig ett mail eller något, och tacka för din oerhört fina feedback. Men jag hittar ingen mail till dig, så jag skriver en kommentar och hoppas att du läser här ibland, även om du inte skriver så mycket längre.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: