RSS Flöde

I höst hittar ni mig här

Vänner,

jag hoppas att sommaren behandlar er väl därute. Själv befinner jag mig i Halmstad, där jag är i färd med att färdigställa ett bokmanus (det kommer dröja ett litet tag innan jag kan berätta mer om det). Jag är ju inte den som tror på det här med att jinxa grejer, så om inte något extremt oväntat inträffar kan jag nog säga att det bör bli klart under den här veckan, eller i början av nästa.

Hur som helst. När jag inte skriver, pratar med Mela, re-kollar Freaks & Geeks eller älskar första avsnittet av nya Sherlock-serien, så planerar jag lite inför hösten. Och det slog mig då, att det fan kommer att bli lite författarrelaterade grejer, alltså, ett par i Stockholm, en i Göteborg och ett par i Halmstad. Så om ni har tid, om ni har lust – besök någon av dem, kom gärna fram och säg hej före eller efter. Om man bortser från bokmässan, är alla grejerna gratis.

13 augusti, kl. 14-15: BookSlam i Stockholm, under Kulturfestivalen, tillsammans med finfina Morgan Larsson och Emma Hamberg. Kolla här för mer information.

11 september: Kulturnatten i Halmstad, på Stadsbibliotekets scen. Program och mer information kommer att finnas här.

23-26 september: Bokmässan i Göteborg. Jag kommer att ha ett seminarium den 24:e, kl. 14:30 – 14:50. SJUKT coolt! Jag kommer sannolikt också bli intervjuad på Piratförlagets scen i deras monter. Här finns lite mer information.

29 september kl. 19: Bokkafé på Upplands Väsbys bibliotek.

28 oktober kl. 14: Jag kommer att hålla någon sorts anförande för elever på Halmstads gymnasieskolor. Detaljerna är inte helt klara än, och jag misstänker att det endast är för just eleverna. Men om det ändras kan jag hojta till.

Allt gott tills vi hörs igen,

Christoffer

Annonser

»

 1. christinljungqvist

  Massor av roligheter ju! 🙂
  Var sjuttsingen lyckas du se nya Sherlock-serien?? Är riktigt sugen på den.

  Svara
 2. Hej Christoffer
  Jag vet inte om du kommer ihåg mig. Jag skrev till dig på ett kapitel1 för ett tag sedan och berömde ditt skrivande. Sjuttonåringen från halmstad. Jag har en fråga att ställa dig. I projektarbete har jag lyckats övertyga mina naturinriktade lärare på att få skriva en bok(vet inte direkt om jag tänker försöka publicera den, är mest för att jag ska tvinga mig själv till att skriva något långt). Jag kommer hålla på med detta till april och undrar om jag skulle kunna skicka något avsnitt till dig någon gång. Vore hemskt kul att få tips av någon så duktig som dig. Förstår självklart om du inte har tid. Mejla mig gärna med svar. Mvh Lina

  Svara
 3. Om man vill kan man ta och gör en favorit i repris på bokmässan. Du och jag, catching up i en 45 minuter på Incontro. Över ett glas vin/öl. Kram!

  Svara
 4. Björn Björkegren

  Hej!
  Hoppas allt är bra. Nu kan du köpa mina haikus till lagom pris på Pupill Förlag:
  http://pupillforlag.se/magento/index.php/prosalyric/lyrik-poesi/25-haikudikter.html
  Det kommer efterhand fler titlar. Tipsa gärna Sara och andra!
  /Björn B

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: