RSS Flöde

Intro

Äntligen! Jag har grunnat och grunnat, men fan, nu kom jag på det! Din strategi. Bloggens syfte. Det är faktiskt riktigt illistigt – och ett klockrent prov på omvänd eller negativ dialektik, har du läst Xram eller Legeh? Dvs analytisk snarare än syntetisk. Spjälkande liksom. Du kör maskinen åt motsatt håll för att komma åt de rena oförfalskade beståndsdelarna.

Syntes -> Tes / Antites

Syntesen är ditt samlade skrivande. Med risk för att bli lite lagom sådär, lite av varje, kladdigt, liksom. Prupp! Genom analektikmaskinen och ut kommer dels allt jättejättegulligt, kärleksfullt och hjärtevärmande och det hamnar i bloggen. Liksom nästan kväljande koncentrerat, som ospädd jordgubbssaft. Men! Allt lidande, all ondska, alla dödssynder och alla nedriga småsintheter hamnar 200′ proof, rena och obesudlade i Vincent! Det måste vara det ultimata noirtricket!

Grattis!

– – Micke.

Annonser

»

 1. Tjena CC
  Jag förtalade dig just på K1:s forum i tråden ”Vart ska man börja”. Ganska snällt förtal. För säkerhets skull vill jag ju säga – även om jag är rätt säker på att du vet att det inte är vad jag tycker – att jag bara fånade mig. Triggad som en tok inför WB, du vet 🙂

  kram på dig författar’n
  Mad Mats

  Svara
 2. Björn Björkegren

  Hej!

  Såg intervjun med dig och Maria ”Booky Darling” på K1. Kul! Du är duktig. Emellertid; bokälskerskan MM, Ola och ditt förlag raderade ju mitt konto och brände mina böcker (utan att jag hade back-up på allt innehåll) för ett tag sen. Dock har de av någon bisarr anledning lämnat kvar omslaget till min ”Nattens Dikt” utan något innehåll, och trots mejl till bokbrännarna/bokälskarna låter de omslaget stå kvar. Kan du be The Flames of Hell bränna omslaget också? Vore väldigt bra. Jag är alltså seriös med min förfrågan.

  Tack på förhand!

  /B

  PS Exempel på bränd text:

  ”05:32

  alltför mycket tid
  och Gudarnas blå varsel
  väcker dagens ärr”

  (BB/Störtad Kosmonaut)

  Svara
 3. Björn Björkegren

  Hej igen!

  En annan sak som jag vill ta upp är det lite märkliga Piratförlaget: De äger ju halva K1; varför stöttar de inte upp medlemsantologin som en stor del av K1, inkl. du och Ola + Sara, är inblandade och starkt engagerade i. (Jag har ju av lättförklariga skäl tyvärr tvingats hoppa av.)
  Varför är de så ointresserade och arroganta?
  Du som ska ges ut på Piratförlaget kanske vet?

  En undrande

  /B

  Svara
 4. Ciao
  Ho conosciuto una Carlsson Kristina in italia è tua parente?
  Barbara

  Svara
 5. Hi. I red your book, it’s beautiful! The end is spectacular, it is the end that I wanted to do myself if I were Vincent Franke. Thanks

  Svara
 6. Jag kommer aldrig sluta fascineras av din förmåga att trolla med orden i dina böcker. Du skapar något så magiskt att läsa!
  Jag är stolt över att få vara din vän.
  All lycka på detta nya år CC!
  Kram/ Tess

  Svara
 7. Hej Christoffer!
  Vi träffades på Crime Time Gotland där vi bland annat diskuterade kriminologi, eftersom du HAR läst det och jag SKA läsa det. Otroligt intressant. Hur som helst så har jag en massa smicker att dela med mig av så därför undrar jag om du har en mejl jag kan nå dig på?

  Stor Kram, Nina

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: